Västbo Veteran-vänner 8 augusti 2018

Vi hade glädjen att få besök av Västbo Veteran-vänner en kväll i början av augusti. Många fina veteranbilar rullade in på Bokskogens parkering. Alla dom gamla välkända Volvo-modellerna var representerade, likaså en SAAB 2-taktare och där fanns även några riktigt fina amerikanare.
Kvällen inleddes inne på den gamla dansbanan med en liten historik om festplatsen Bokskogen och dess tillkomst. Därefter förtärdes medhavd fika i pub-byggnaden till musik från 60-70 talet. Där pratades det mycket om bilar och gamla minnen. Kvällen till ära så fick vi ett efterlängtat regn efter en extremt torr sommar, men regnet blev inte så lång-varit utan vi kunde sedan göra en liten rundvandring i parken med omnejd för att minnas tillbaks till platser från förr. Avslutningsvis så blev det fotografering utmed den gamla entre-portalen.

Posted in Uncategorized.