Danskväll med Lasse Stefanz 2019-05-04

Hej! Tack till alla Er som kom till Bokskogen och ”diggade loss” till tonerna av Lasse Stefanz och Olle Jönsson. Trots det kalla majvädret ( gradstocken visade -3 grader på natten) var stämningen på topp och alla verkar haft en trevlig kväll.
Elfelet som uppstod under kvällen var inget som vi kunde påverka, det var EON-s transformator som var underdimensionerad, men felet blev ändå ganska snabbt avhjälpt och strax efter 22:00 fick Lasse Stefanz ström till sin anläggning och kunde återuppta spelningen.
Nästa tillställning i Bokskogen är Burseryds IF-s cykeltävling 18-19 maj, Burseryds Grand Prix på lördagen och Västboloppet på söndagen. Servering inne i parken.
Sedan är det stor fest för SPF och PRO onsdag 22 maj kl. 18:00 till 22:00 med dans till Donalds orkester.
Lördag 1 juni gästas Bokskogen av Streaplers och Flamingokvintetten som spelar nonstop 21:00 till 01:00. Då hoppas vi på en något varmare väderlek och du som verkligen tycker om dansmusik och dans kommer att få en oförglömlig kväll, det vågar vi lova!


”Varmt”…Välkomna!
Bokskogen Nöje AB
Anders och Roland

 

Posted in Uncategorized.