Premiärkvällen 14 maj 2022

Stort tack till våra trogna dans och festvänner som i rikligt antal besökte Bokskogens premiärkväll 14 maj med Lasse Stefanz. Det var ett riktigt ”drag” på dansgolvet och Örjan Torstensson, ”hingsten från Fjällbacka” gjorde en bejublad insats i puben! Riktigt roligt att så många hittade hit denna kväll. Mindre roligt var att EON än en gång inte lever upp till sitt ansvar att leverera elström till parken. Ännu en gång fick vi ett avbrott tidigt på kvällen pga. EON-s avsäkring inte var anpassad till vår förbrukning, trots att vi tidigare anmält vårt behov av el, och säkrat upp våran egen utrustning. Skärpning, EON!! Trots allt fick vi igång verksamheten igen runt 21:30-tiden. Men en olycka kommer ju sällan ensam…… vid tidpunkt ca 00:30 tycker någon person att nu får det vara slut med festen och beger sig till baksidan, utanför parken, hittar ingående eklabeln och hittar samtidigt en lämplig sten för att krossa elkabeln med. Det hela slutar med att elsystemet kortsluts och kvällen får ett snöpligt slut.

Sabotaget upptäcks först påföljande dag. Orsaken tillskrevs till en början Lasse Stefanz utrustning, eller till ett elfel på den egna utrustningen. Men sanningen var en helt annan.
Efter allt arbete med att komma igång igen i Bokskogen känns denna illvilja enormt betungande och man undrar vad som driver en person till detta kriminella beteende. Vi tar tacksamt emot tips från allmänheten som kanske iakttagit något misstänkt under kvällen.

Händelsen är polisanmäld.

Posted in Uncategorized.