Säsongsavslutning 2022

Så kan vi summera säsongen 2022 i Bokskogen efter avslutningsfesten i fredags kväll med Lars Kristerz på stora scen och Henke Strömberg som trubadur i baren. Alla i publiken var på ett strålande ”dans-humör” och trots en något höstlik septemberkväll blev det svettigt värre på dansgolven.

Vi vill tacka vår fina publik för att ni kommer till Bokskogen och gör så att parken kan leva vidare. Det känns som att alla trivs och har roligt och det värmer hjärtat på oss som jobbar med att hålla Bokskogen levande och tjäna som en social umgänges-plats för gammal som ung.

Stort tack även till våra medhjälpare som ställer upp och ser till att allt fungerar och att vår servering kan erbjuda god mat och dryck. Tack Lindvall och c/o för fint utfört ordningsvakts-arbete.
Om alla vill och vi kan, så hoppas vi på ett återseende kommande sommarsäsong 2023. Hjärtligt Tack!?

Posted in Uncategorized.