Sommarkick-off 2023-07-07

Äntligen fick vi en helkväll med sommarvärme i natursköna Bokskogen. Streaplers orkester stod för en helt enastående dansmusik hela kvällen och dans-folket ville bara ha mer. Det blev extra-låtar långt in på ”småtimmarna”. Samtidigt hade vi besök från tidningen Får Jag Lov som gjorde ett reportage om Bokskogens Festplats. Missa inte att köpa tidningen när den kommer ut. Garanterat kanon-bilder och intressant skrift. Thomas Deutgen skulle varit med, men fick förhinder med kort varsel, men det är han som skriver i samarbete med duktige fotografen Tommy Holl.

Foto Tommy Holl

I puben hade vi för första gången Thomas Johansson från Orust. Det var en positiv överraskning och vi ser fram emot fler besök av Thomas på den platsen! Succe!
Streaplers debut i Bokskogen gjordes söndag 4 juli 1971 på det 40-e Västboloppet, alltså nästan exakt för 52 år sedan. Detta uppmärksammades på scen när ägaren till parken, tillika författare av boken Historien om Bokskogen, Anders Sveningsson delade ut var sin bok till orkestern. Det skickades även böcker till några bandmedlemmar som var med på den tiden för 52 år sedan, men som med ålderns rätt dragit sig tillbaka.

Foto Tommy Holl

Foto Tommy Holl

Utlottning av Streaplers senast skiva (kommer inom kort) gjordes på entre-biljetten. Följande nummer hittade vi ej ägarna till: Grön biljett nr. 645, 702, 760 Vit biljett nr. 222. Hör av er om ni hittar dessa biljetter. Vinnarna får sina skivor eftersända via postgången.

Foto Tommy Holl

Fredag 7/7 är ni välkomna till årets Semester-Kickoff med 80-90-tals tema. Kvällen kommer att börja med Disco med Dj Lime som spelar sköna hits innan 100% Uggla – Magnus Uggla Tribute.100% Uggla är Sveriges största show till Magnus Uggla. Världens enda Magnus Uggla look-a-like som dessutom sjunger exakt som originalet. Till och med Ugglas roliga och fräcka mellansnack är med i showen. Härligt! Galet! & framförallt helt unikt. Dj Lime kommer även att spela mellan Showerna,. Sedan bjuder Moderna Tider – Sveriges bästa Gyllene Tider Tribute på en fantastisk Gyllene Tider Show, med alla hits ni känner igen. I Puben Spelar Stefan Axfjord till och från under kvällen.

Posted in Uncategorized.